Profiel foto van Arnoud van der Heijde
Arnoud van der Heijde
Software Engineer
Arnoud ontwikkelt embedded machine software en technische user interfaces. Samen met Corné, Maarten en Michiel werkt hij aan de bouw van de PCBA prototype systemen.
Profiel foto van Maarten Willems
Maarten Willems
Mechanical Engineer
Maarten ontwikkelt de mechanica van de PCBA prototype systemen. Werkt samen met Michiel aan het verbeteren van de systeemarchitectuur.
Profiel foto van Michiel Wanninkhof
Michiel Wanninkhof
Founder & CEO Engineer
Michiel Is de oprichter van DeltaProto en heeft ervaring met technologie en business. Luistert naar de klanten en probeert de PCBA Proto Service zo goed mogelijk aan te laten sluiten op hun wensen.
Profiel foto van Wesley van Koppen
Wesley van Koppen
Production Engineer
Wesley is verantwoordelijk voor de productie van de proto PCBA's. Hij soldeert al zijn hele leven en in zijn vrije tijd repareert hij antieke buizenversterkers.
Profiel foto van Jasper Insinger
Jasper Insinger
Production Engineer
Jasper is ook verantwoordelijk voor de productie van de proto PCBA's. Daarnaast heeft hij vaak frisse ideeën en ontwikkelt daarvoor de software.
Profiel foto van Harm Slijkhuis
Harm Slijkhuis
Sales Engineer
Profiel foto van Eddy van der Heide
Eddy van der Heide
Logistics Engineer
Profiel foto van een stock site :')
Jij??
Production Engineer

Wij zoeken Production Engineers!

Ben je precies en hou je van techniek, mooi.
Wij zoeken mannen en vrouwen die graag technisch geavanceerde PCBA's assembleren. Wij leren je het vak waarbij je gaat werken met onze zelf ontwikkelde software en machines. Omdat je geconcentreerd en nauwkeurig moet werken kan een beetje autisme geen kwaad. Lijkt het je interessant? Mail dan naar Michiel
Profiel foto van een stock site :')
Jij??
Software Engineer

Wij zoeken Software Engineers!

Ben je dol op Java, Mooi.
Wij zoeken mannen en vrouwen die onze software en machines willen doorontwikkelen. Lijkt je dit wat neem dan contact op met Michiel